Vad händer?

Jag har tänkt mig forsättningsvis att köra en uppdatering i veckan. Idag jobbar jag till 15, sedan vidare på loppis med en kompis och därefter blir det att inviga mamma & pappas nya utemöbler samtidigt som vi avnjuter grillad middag! Jag kommer dock försöka mig på en uppdatering ikväll, så får ni se hur långt jag har hunnit.

Allt för nu! Jättekul att som vill vara med och följa mitt projekt! Det ger mig en liten extra knuff i baken!

Om projektet...

Vi har ett inneförråd. Här samlas allt... Typ. Målet är att göra oss av med grejer, göra detta till ett gästrum och samtidigt flytta över det mesta till "klädkammaren". Med andra ord måste mycket bort-bort-bort!

Jag hade först tänkt ha detta som "årsprojekt" för det är så mycket som måste fixad i klädkammaren med... Men nu tänkte jag att jag ska väl ändå inte behöva ett år på mig?! Här visar jag allt i denna blogg för att ni ska kunna följa förvandringen. Vecka för vecka. Då kanske man får en spark i baken. Som ni ser kastar vi typ mest bara in grejer här... Usch!

Jag vill visa att man kan göra fint och mysigt på små ytor för en billig peng, därför kommer jag skriva upp vad allt också kostar som jag gör här inne... När det blir dags!

Välkommen att följa mitt projekt!

Så här ser det ut på måndag, när jag nu börjar fixa!

Vecka 1

RSS 2.0